Θεία Λειτουργία – Εθνικό Μνημόσυνο στο Μοσφύλι

Την Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017, τελέστηκε, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της Κοινότητας Μοσφυλίου το Εθνικό Μνημόσυνο των ηρώων, καταδρομέα Γεωργίου Ανδρονίκου Μιχαήλ, από το Μοσφύλι, και του λοχία Αντώνη Δημητρίου Γεωργίου, από το Μάμμαρι, οι οποίοι έπεσαν μαχόμενοι εναντίον των Τούρκων εισβολέων το 1974.Εθνικό Μνημόσυνο των ηρώων, καταδρομέα Γεωργίου Ανδρονίκου Μιχαήλ, από το Μοσφύλι, και του λοχία Αντώνη Δημητρίου Γεωργίου, από το ΜάμμαριΤης Θείας Λειτουργίας και του Μνημοσύνου προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικηφόρος.Της Θείας Λειτουργίας και του Μνημοσύνου προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικηφόρος.Στη Θεία Λειτουργία και στο Μνημόσυνο παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής και Εκπρόσωπος της ΕΔΕΚ κ. Κωστής Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Κινήματος των Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης, Εκπρόσωποι των Κοινοτικών, Εκπαιδευτικών, Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών της περιοχής, όπως και Εκπρόσωποι Σωματείων και Οργανώσεων.Στη Θεία Λειτουργία και στο Μνημόσυνο παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής και Εκπρόσωπος της ΕΔΕΚ κ. Κωστής Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Κινήματος των Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης, Εκπρόσωποι των Κοινοτικών, Εκπαιδευτικών, Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών της περιοχής, όπως και Εκπρόσωποι Σωματείων και Οργανώσεων.Στη Θεία Λειτουργία και στο Μνημόσυνο παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής και Εκπρόσωπος της ΕΔΕΚ κ. Κωστής Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Κινήματος των Οικολόγων κ. Γιώργος ΠερδίκηςΤο νόημα της θυσίας των ηρώων εξήρε ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. κ. Νικόλας Παπαδόπουλος.
Μετά τη Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο, τελέστηκε Τρισάγιο στο Μνημείο των Ηρώων, το οποίο ανεγέρθηκε προς τιμή και μνήμη των πεσόντων αυτών αγωνιστών στην πλατεία της Κοινότητας.

Μετά το Τρισάγιο, κατατέθηκαν στο Μνημείο των Ηρώων στεφάνια εκ μέρους του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Νικηφόρου και των άλλων Επισήμων.Μετά το Τρισάγιο, κατατέθηκαν στο Μνημείο των Ηρώων στεφάνια εκ μέρους του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Νικηφόρου και των άλλων Επισήμων.