Συλλογή Τροφίμων: Το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ξεκινά από τους Κήπους του Μετοχίου Κύκκου 31 Μαΐου 2013

Το Καραβάνι θα ξεκινήσει επίσημα στις 31 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ. από τους κήπους του Μετοχίου του Κύκκου στη Λευκωσία, όπου θα  ξεκινήσει η συλλογή τροφίμων και θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο, Λάρκου Λάρκου  και άλλους καταξιωμένους κύπριους καλλιτέχνες. 


Με καύσιμο την αγάπη ,την αγάπη για τον συνάνθρωπο,  το Καραβάνι Αλληλεγγύης ξεκινά από το Μετόχι του Κύκκου στη Λευκωσία Προορισμός, ολόκληρη η ελεύθερη Κύπρος.

Εκατοντάδες εθελοντές με τη στήριξη και δεκάδων οργανισμών, θα περάσουν συνολικά από 256 Δήμους και Κοινότητες σε όλη την Κύπρο, με στόχο τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες και τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας.

Με τη συνεργασία των Αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις και τις ενορίες οι κάτοικοι θα αναμένουν το Καραβάνι Αλληλεγγύης και θα προσφέρουν τα τρόφιμα σε προεπιλεγμένα και συγκεκριμένα σημεία.

Όλα τα τρόφιμα θα παραδίδονται στα κοινωνικά παντοπωλεία των Ιερών Μητροπόλεων.
Παράλληλα, κατά τη διέλευση του Καραβανιού Αλληλεγγύης θα πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις από την ομάδα πρωτοβουλίας «Βασίλης Μιχαηλίδης».
Η επιτυχία του καραβανιού βασίζεται κυρίως στην εθελοντική προσφορά,  και ευελπιστούμε στη στήριξη σας την επιτυχια αυτης της  προσπάθειας
Και η πιo μικρη βοηθεια είναι ΜΕΓΑΛΗ