Δωρεάν Παροχή Μαθημάτων Αγγλικών για Παιδιά 8-10 Χρονών Οκτώβριος 2013 – Μάιος 2014

Το Κέντρο Κοινωνικής και Πνευματικής Στήριξης της Ιεράς Μονής Κύκκου σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και τη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών διοργανώνουν δωρεάν μαθήματα Αγγλικών για νέα παιδιά ηλικίας 8 – 10 χρονών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δυσπραγούσες οικογένειες και στόχος είναι να βοηθηθούν οικογένειες που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών. 
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα και θα αρχίσουν μέσα του Οκτωβρίου μέχρι τέλος του Μαΐου 2014. Τα μαθήματα θα έχουν διάρκεια μιας ώρας και οι γονείς θα πρέπει να μεταφέρουν τα παιδιά στην αίθουσα. Όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες του Πανεπιστημίου από πτυχιούχους καθηγητές και υπό τον έλεγχο της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών.
Το εκπαιδευτικό υλικό θα δοθεί στα παιδιά δωρεάν.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα να  δηλώσουν το όνομα τους και του παιδιού τους μαζί με το τηλέφωνο τους στη λίστα συμμετοχής που βρίσκεται στη γραμματεία του κέντρου πριν τις 20 Σεπτεμβρίου.
Ώρες εργασίας κέντρου Δευτέρα –Τετάρτη 7:30-1:30.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22464682