Απευθείας Μετάδοση Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας

Απευθείας Μετάδοση Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας

Κυριακή Δ’ των Νηστειών (Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος) - Ζωντανή Μετάδοση Θείας Λειτουργίας από το Μετ…

Ακολουθία των Χαιρετισμών – Δ΄ Χαιρετισμοί. Άμεση Μετάδοση από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου, Άγιος Π…

Κυριακή Γ’ των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) - Ζωντανή Μετάδοση Θείας Λειτουργίας από το Μετόχι …

Ακολουθία των Χαιρετισμών - Γ΄ Χαιρετισμοί - Άμεση Μετάδοση από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου, Άγιος…

Κυριακή Β΄ των Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου Παλαμά) - Ζωντανή Μετάδοση Θείας Λειτουργίας από το Μετόχι …

ΤΑΞΙΣ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
2024
Εκκλησία Κύπρου 
Ιερά Μονή Κύκκου 
Ορθόδοξη εκκλησία Κύπρος
Ελληνικά
ΤΑΞΙΣ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ 2023
Μητροπολίτου Κύκκου και Τηλλυρίας κ.κ. Νικηφόρου «Το Σύγχρονο Ουκρανικό Ζήτημα και η κατά τους Θείους και Ιερούς Κανόνες επίλυσή του»

Συνάντηση του Πρέσβη της Ρωσίας με τον Πανιερώτατο

Τη Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017, ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο κ. Stanislav Osadchiy είχε συνάντηση με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρο στο Μετόχι του Αγίου Προκοπίου της Ιεράς Μονής Κύκκου στη Λευκωσία.

Κατά τη συνάντηση, ο Εξοχώτατος κ. Πρέσβης επέδωσε στον Πανιερώτατο αντίγραφο της Εικόνας της θαυματουργού Οσίας Ματρώνας της αομμάτου.

Την Εικόνα απέστειλε στον Πρέσβη της Ρωσίας στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας κ. Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εκ μέρους της συζύγου του, ως αντίδωρο ευχαριστιών της, για την πρόσφατη προσκυνηματική επίσκεψή της στην Ιερά Μονή Κύκκου και την φιλόφρονη φιλοξενία, της οποίας έτυχε στη Μονή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Πρέσβη Stanislav Osadchiy, ο οποίος σημειωτέον συνοδευόταν από μέλος του Διπλωματικού Σώματος της Πρεσβείας, ανταλλάγηκαν με τον Πανιερώτατο απόψεις για το Κυπριακό πρόβλημα, και ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πρέσβη για τη σθεναρή και ειλικρινή συμπαράσταση της Ρωσικής Κυβέρνησης και του λαού της Ρωσίας στον αγώνα, τον οποίο διεξάγει ο κυπριακός λαός για απελευθέρωση και απαλλαγή της Κύπρου από τους τούρκους εισβολείς.

Στη συνέχεια ο Πανιερώτατος αντιπρόσφερε στον κ. Πρέσβη αργυρό δίσκο με ανάγλυφη παράσταση της Παναγίας της Ελεούσας του Κύκκου. Ακολούθως παρακάθισαν σε γεύμα στην Τράπεζα του Μετοχίου της Μονής.