Απευθείας Μετάδοση Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας

Απευθείας Μετάδοση Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας

Κυριακή Α΄ των Νηστειών (Tης Ορθοδοξίας) - Ζωντανή Μετάδοση Θείας Λειτουργίας από το Μετόχι Ιεράς Μο…

Κήρυγμα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρου κατά τη Θεία Λειτουργία της Κ…

Κυριακή της Τυρινής - Ζωντανή Μετάδοση Θείας Λειτουργίας από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου, Ιερός Ναό…

Κυριακή της Απόκρεω - Ζωντανή Μετάδοση Θείας Λειτουργίας από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου, Ιερός Ναό…

Κυριακή IZ’ Λουκά (Ασώτου) - Ζωντανή Μετάδοση Θείας Λειτουργίας από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου, Ιε…

ΤΑΞΙΣ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
2024
Εκκλησία Κύπρου 
Ιερά Μονή Κύκκου 
Ορθόδοξη εκκλησία Κύπρος
Ελληνικά
ΤΑΞΙΣ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ 2023
Μητροπολίτου Κύκκου και Τηλλυρίας κ.κ. Νικηφόρου «Το Σύγχρονο Ουκρανικό Ζήτημα και η κατά τους Θείους και Ιερούς Κανόνες επίλυσή του»

Θεία Λειτουργία – Εθνικό Μνημόσυνο στο Μοσφύλι

Την Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017, τελέστηκε, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της Κοινότητας Μοσφυλίου το Εθνικό Μνημόσυνο των ηρώων, καταδρομέα Γεωργίου Ανδρονίκου Μιχαήλ, από το Μοσφύλι, και του λοχία Αντώνη Δημητρίου Γεωργίου, από το Μάμμαρι, οι οποίοι έπεσαν μαχόμενοι εναντίον των Τούρκων εισβολέων το 1974.Εθνικό Μνημόσυνο των ηρώων, καταδρομέα Γεωργίου Ανδρονίκου Μιχαήλ, από το Μοσφύλι, και του λοχία Αντώνη Δημητρίου Γεωργίου, από το ΜάμμαριΤης Θείας Λειτουργίας και του Μνημοσύνου προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικηφόρος.Της Θείας Λειτουργίας και του Μνημοσύνου προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικηφόρος.Στη Θεία Λειτουργία και στο Μνημόσυνο παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής και Εκπρόσωπος της ΕΔΕΚ κ. Κωστής Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Κινήματος των Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης, Εκπρόσωποι των Κοινοτικών, Εκπαιδευτικών, Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών της περιοχής, όπως και Εκπρόσωποι Σωματείων και Οργανώσεων.Στη Θεία Λειτουργία και στο Μνημόσυνο παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής και Εκπρόσωπος της ΕΔΕΚ κ. Κωστής Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Κινήματος των Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης, Εκπρόσωποι των Κοινοτικών, Εκπαιδευτικών, Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών της περιοχής, όπως και Εκπρόσωποι Σωματείων και Οργανώσεων.Στη Θεία Λειτουργία και στο Μνημόσυνο παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής και Εκπρόσωπος της ΕΔΕΚ κ. Κωστής Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Κινήματος των Οικολόγων κ. Γιώργος ΠερδίκηςΤο νόημα της θυσίας των ηρώων εξήρε ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. κ. Νικόλας Παπαδόπουλος.
Μετά τη Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο, τελέστηκε Τρισάγιο στο Μνημείο των Ηρώων, το οποίο ανεγέρθηκε προς τιμή και μνήμη των πεσόντων αυτών αγωνιστών στην πλατεία της Κοινότητας.

Μετά το Τρισάγιο, κατατέθηκαν στο Μνημείο των Ηρώων στεφάνια εκ μέρους του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Νικηφόρου και των άλλων Επισήμων.Μετά το Τρισάγιο, κατατέθηκαν στο Μνημείο των Ηρώων στεφάνια εκ μέρους του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Νικηφόρου και των άλλων Επισήμων.