Έναρξη Βιωματικών Εργαστηρίων Κέντρου Κοινωνικής και Πνευματικής Στήριξης Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Κέντρο Κοινωνικής και Πνευματικής Στήριξης Ιεράς Μονής Κύκκου, σε συνεργασία με τον Δρ. Νίκο Ηλία ανακοινώνει την έναρξη βιωματικών εργαστηρίων  με τίτλο: ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ.

Το Κέντρο Κοινωνικής και Πνευματικής Στήριξης Ιεράς Μονής Κύκκου, σε συνεργασία με τον Δρ. Νίκο Ηλία ανακοινώνει την έναρξη βιωματικών εργαστηρίων  με τίτλο:

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ,
ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ,
ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ.

Δεν πρόκειται απλά μία σειρά σεμιναρίων. Είναι ένα ουσιαστικό και σημαντικό ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΩΗΣ. Ένα πρόγραμμα «Κατανόησης, Ανακάλυψης και Ανάπτυξης Εαυτού και Προσωπικότητας».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 θεωρητικά και βιωματικά εργαστήρια:
Διαρκεί 5 εβδομάδες, με δύο  δίωρες  απογευματινές συναντήσεις (19:00-21:00), ανά εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Τα Βιωματικά θα ξεκινούν από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και τελειώνουν την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013. Θα διεξάγονται στο κτίριο του Κέντρου Κοινωνικής και Πνευματικής Στήριξης Ι.Μ.Κ, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρχαγγέλου 11, 2054 στο Στρόβολο (μεταξύ της  φρουταρίας Ο ΔΗΜΟΣ και του European University).

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να Κατανόησουν και να Αναπτύξουν τους παρακάτω τομείς:

. Κριτική σκέψη και Μετάγνωση
. Πολλαπλή Νοημοσύνη
. Συναισθηματική Νοημοσύνη (κατανόηση και διαχείριση)
. Αυτο-γνωσία, Αυτο-πεποίθηση, Αυτο-εκτίμηση
. Προγραμματισμός – Διαχείριση Χρόνου
. Αντίληψη του κέντρου (πλαίσιο και ισορροποία προσανατολισμού)
. Ανθρώπινες αξίες και αληθινό νόημα της Ζωής
. Αξία του εθελοντισμού
. Τεχνικές αποσυμπίεσης κ’ αποφόρτωσης εαυτού

Μέσα στα πλαίσια  του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν εθελοντικά σε διάφορα τεστ (π.χ. Συναισθηματικής Νοημοσύνης και Αυτό-εκτίμησης)

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Οι θέσεις για τα βιωματικά εργαστήρια είναι περιορισμένες, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Το Κέντρο Κοινωνικής και Πνευματικής Στήριξης Ιεράς Μονής Κύκκου στο τηλέφωνο 22 464682