Τελετή Αγιασμού και κοπή της βασιλόπιτας στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού

Στις 8 Ιανουαρίου 2013 ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού πραγματοποίησε Εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για τις κυπριακές Ομοσπονδίες και τους Αθλητικούς Φορείς, στην παρουσία του Προέδρου του κ. Πάμπου Στυλιανού και του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους.
 Η Εκδήλωση άρχισε με αγιασμό από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ.κ. Νικηφόρο, ο οποίος σε Χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για τη νέα χρονιά, ενώ στον κυπριακό λαό ευχήθηκε το 2013 να είναι έτος δικαιοσύνης και να φέρει μια δίκαιη λύση, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, σε μια ενωμένη και ανεξάρτητη Κύπρο.
Τελετή Αγιασμού και κοπή της βασιλόπιτας στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού

Ευχήθηκε επίσης το 2013 να τερματιστεί η δεινή οικονομική κατάσταση και να έρθει η ανάκαμψη, να επικρατήσει η ηθική και η αγάπη και η πίστη μας στον Χριστό. Τέλος, ευχήθηκε πιο πολλές επιτυχίες και πρόοδο στον ΚΟΑ και στον αθλητισμό μας, ενώ ανακοίνωσε την προσφορά μιας εικόνας της Παναγίας Ελεούσας του Κύκκου ως δώρο για όποιον έβρισκε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, ο πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού, Δήμος Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, Χαράλαμπος Λόττας, μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, πρόεδροι και εκπρόσωποι ομομοσπονδιών και αθλητικών Φορέων. Παρευρέθηκε, επίσης, ο Πρεσβευτής του Fair Play για το 2013 Ανδρέας Μουσκάλλης, καθώς και ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης και ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεoδωρακόπουλος.