Απευθείας Μετάδοση Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας

Απευθείας Μετάδοση Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας

Κυριακή E΄ των Νηστειών (Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας) - Ζωντανή Μετάδοση Θείας Λειτουργίας από το Μετ…

Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου - Άμεση Μετάδοση από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου, Άγιος Προκόπιος (Πα…

Κυριακή Δ’ των Νηστειών (Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος) - Ζωντανή Μετάδοση Θείας Λειτουργίας από το Μετ…

Ακολουθία των Χαιρετισμών – Δ΄ Χαιρετισμοί. Άμεση Μετάδοση από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου, Άγιος Π…

Κυριακή Γ’ των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) - Ζωντανή Μετάδοση Θείας Λειτουργίας από το Μετόχι …

ΤΑΞΙΣ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
2024
Εκκλησία Κύπρου 
Ιερά Μονή Κύκκου 
Ορθόδοξη εκκλησία Κύπρος
Ελληνικά
ΤΑΞΙΣ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ 2023
Μητροπολίτου Κύκκου και Τηλλυρίας κ.κ. Νικηφόρου «Το Σύγχρονο Ουκρανικό Ζήτημα και η κατά τους Θείους και Ιερούς Κανόνες επίλυσή του»

Τελετή Αγιασμού και κοπή της βασιλόπιτας στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού

Στις 8 Ιανουαρίου 2013 ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού πραγματοποίησε Εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για τις κυπριακές Ομοσπονδίες και τους Αθλητικούς Φορείς, στην παρουσία του Προέδρου του κ. Πάμπου Στυλιανού και του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους.
 Η Εκδήλωση άρχισε με αγιασμό από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ.κ. Νικηφόρο, ο οποίος σε Χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για τη νέα χρονιά, ενώ στον κυπριακό λαό ευχήθηκε το 2013 να είναι έτος δικαιοσύνης και να φέρει μια δίκαιη λύση, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, σε μια ενωμένη και ανεξάρτητη Κύπρο.
Τελετή Αγιασμού και κοπή της βασιλόπιτας στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού

Ευχήθηκε επίσης το 2013 να τερματιστεί η δεινή οικονομική κατάσταση και να έρθει η ανάκαμψη, να επικρατήσει η ηθική και η αγάπη και η πίστη μας στον Χριστό. Τέλος, ευχήθηκε πιο πολλές επιτυχίες και πρόοδο στον ΚΟΑ και στον αθλητισμό μας, ενώ ανακοίνωσε την προσφορά μιας εικόνας της Παναγίας Ελεούσας του Κύκκου ως δώρο για όποιον έβρισκε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, ο πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού, Δήμος Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, Χαράλαμπος Λόττας, μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, πρόεδροι και εκπρόσωποι ομομοσπονδιών και αθλητικών Φορέων. Παρευρέθηκε, επίσης, ο Πρεσβευτής του Fair Play για το 2013 Ανδρέας Μουσκάλλης, καθώς και ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης και ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεoδωρακόπουλος.