Τα Κάλαντα Στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Κ.Κ. Νικηφόρο

Με χαρούμενες και γιορτινές φωνές γέμισε ο περίβολος του ναού του Αγίου Προκοπίου,  στο Μετόχιο Κύκκου στη Λευκωσία,  το πρωινό της 19ης  Δεκεμβρίου 2012, όταν μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου, του Β΄ Δημοτικού Έγκωμης, του Ιδιωτικού Δημοτικού «Κρυφό Σχολείο» της Λεμεσού και του Λυκείου Κύκκου Α΄, επισκέφτηκαν τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Νικηφόρο, προκειμένου να του  ψάλλουν Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.

Ο Πανιερώτατος δέχτηκε τα παιδιά  με πατρική αγάπη και συγκίνηση, εξέφρασε τις βαθύτατες ευχαριστίες του για την επίσκεψη, αναφέρθηκε στο εθνικό πρόβλημα της πατρίδας μας, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει άλυτο λόγω της τουρκικής εισβολής και κατοχής, συνομίλησε μαζί τους και τους επιδαψίλευσε τις ευχές του.

Στο τέλος ο Πανιερώτατος, εκφράζοντας, όπως συνηθίζει σε ανάλογες περιπτώσεις, την έμπρακτη συμπαράστασή του προς τη μαθητιώσα νεολαία της πατρίδας μας, προσέφερε οικονομική βοήθεια στα Σχολεία που τον επισκέφθηκαν, με σκοπό την κάλυψη αναγκών που αντιμετωπίζουν, και φιλοφρόνησε τα παιδιά με παραδοσιακά κεραστικά.