Το παιδικό μιούζικαλ «Άρα Μάρα Κουκουνάρα» δίπλα στο Φιλανθρωπικό και Ιεραποστολικό Όμιλο «Απόστολος Βαρνάβας» – Παράσταση το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 15:30

«Άρα Μάρα Κουκουνάρα»
Πρόκειται για το παιδικό μιούζικαλ του Γιώργου Τσιάκκα, σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και χορογραφίες Αντιγόνης Τασουρή, ένα έργο κομμένο και ραμμένο στην οικονομική κρίση…

Επειδή τα παιδιά ακούνε όλη μέρα για τράπεζες και λεφτά, κουρεμένα και μη, χωρίς να φταίνε για την «κρίση» και επειδή όπως είπε ο Γιώργος Τσιάκκας και ο Γιώργος Θεοφάνους, τα κάναμε θάλασσα οι μεγάλοι, θελήσαμε να στήσουμε μια ιστορία με πολύ τραγούδι και χορό, με την οποία τα παιδιά θα μάθουν για τα λάθη μας διασκεδάζοντας και ίσως προβληματιστούμε οι μεγάλοι για τον κόσμο που φτιάξαμε.

Ελπίζουμε αυτά να καταφέρουν να τον αλλάξουν. Τα παιδιά είναι η μόνη μας ελπίδα.


Όλα τα έσοδα από την παράσταση το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 15:30 θα δοθούν στον Φιλανθρωπικό και Ιεραποστολικό Όμιλο «Απόστολος Βαρνάβας»

Στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών 
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 15:30

Εισιτήρια: €10
Χωρίς Προκράτηση Θέσεων

Πληροφορίες σχετικά με τον όμιλο
«Απόστολος Βαρνάβας»
Πάτερ Χαρίτων τηλ.: 99 937 279

Ηθοποιοί:
Ζωή Κυπριανού, Θανάσης Δρακόπουλος, Έλενα Χατζηαυξέντη, Χρήστος Νικολάου, Χριστιάνα Λάρκου, Γιώργος Α. Τσιάκκας, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Άντρη Αγγελίδου.

Χορευτές:
Ζωή Αριστείδου, Έλενα Κλαρκ, Χρήστος Μάος, Αντώνης Αντωνίου, Τερέζα Κόσιη, Λευτέρης Καϊμακλιώτης, Μαριάννα Δημάτσα.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσιάκκας
Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους
Χορογραφίες: Αντιγόνη Τασουρή
Σκηνικά: Έλενα Κατσούρη
Κοστούμια: Μιράντα Θεοδωρίδου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Λάζογλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χριστίνα Κωνσταντίνου

Περίληψη:
Η μάγισσα Κρισάρα έχει απλώσει την κρίση σε όλη τη γη. Θέλει να βλέπει μίζερους και δυστυχισμένους ανθρώπους παντού και σχεδόν τα καταφέρνει.

Μόνο ένα αγοράκι της αντιστέκεται, ο Μάρκος, που μαζί με τη φίλη του, την Άννα, αποφασίζουν ότι πρέπει να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τους μεγάλους να ξαναβρούν το χαμόγελό τους.

Έτσι, με τη βοήθεια της γιαγιάς του Μάρκου ξεκινούν να αλλάξουν τον κόσμο. Όπλα τους η αθωότητά τους και η αγάπη τους.

Φτιάχνουν, λοιπόν, την τράπεζα της αγάπης, στην οποία οι άνθρωποι μπορούν να καταθέτουν ωραία συναισθήματα και η τράπεζα τους δίνει πίσω τόκους αγκαλιές, φιλιά και πολλή αγάπη. Έτσι η αγάπη αυξάνεται και εξαπλώνεται παντού.

Η μάγισσα Κρισάρα «παθαίνει κρίση» και στέλλει τον κωμικό βοηθό της να απαγάγει τη γιαγιά, θέλοντας να παγιδέψει τον Μάρκο. Μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει για τα παιδιά. Θα καταφέρουν να νικήσουν την παντοδύναμη μάγισσα Κρισάρα;

Βοηθοί στον αγώνα τους τα παιδιά-θεατές, που συμμετέχουν στην περιπέτειά τους.